Bilişim Güvenliği Teknolojisi (2. Öğretim)

Tüm dünyayı birbirine bağlayan bilişim ağı giderek büyürken güvenlik açıklarının da bir o kadar arttığı günümüzde, bu programda okuyarak bilgi güvenliğini sağlayan ve bilişim ağlarını yöneten uzmanlar arasına katılabilirsin.

Bilişim Güvenliği Teknolojisi Programı, siber saldırılara karşı savunma yöntemlerinden bilgi güvenliği yönetimine, son kullanıcıların karşılaşacağı güvenlik risklerinden web programcılığına kadar zengin bir öğretim içeriğine sahip. Ayrıca, sektörün önde gelen kurumlarıyla işbirliği sayesinde çeşitli kuruluşlarda staj yapma ve projeler yürütme imkânı sunuyor.

Mezun olduğunda bilişim sektörünün yanı sıra, internet ve elektronik posta hizmeti veren, çok kullanıcılı bilgisayar sistemi olan, bilgisayar ağı olan, elektronik ticaret yapan her işletmede çalışabilirsin.

Bunun yanı sıra mezun olunca DGS (Dikey Geçiş Sınavı) ile üniversitelerin ilgili 4 yıllık programlarına geçiş yaparak öğrenimini 4 yıla tamamlayabilirsin.

DGS ile geçiş yapılabilecek 4 yıllık programlar şöyle:

Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri, Bilgisayar ve Enformasyon Sistemleri, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar-Enformatik, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, Enformasyon Teknolojileri, Fizik, İstatistik, İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri, Kontrol Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Matematik ve Bilgisayar Bilimleri, Matematik-Bilgisayar, Meteoroloji Mühendisliği, Uzay Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği

Program Kuştepe Kampüsü’nde ve öğretim dili Türkçe.

BİLGİ’nin İngilizce Hazırlık Programı’na katılarak İngilizce öğrenmek için tıkla.

KONTENJAN VE PUAN BİLGİSİ

BURS PUAN TÜRÜ KONTENJAN EK KONTENJAN TABAN PUAN BAŞARI SIRASI
Bilişim Güvenliği Teknolojisi (2. Öğretim) Burslu TYT 5 - 388,1400 233768
Bilişim Güvenliği Teknolojisi (2. Öğretim) %50 İndirimli TYT 34 - 263,4260 1392515

Daha fazla BİLGİ için bizimle iletişime geç!

Bu alan zorunludur.

Bilişim Güvenliği Teknolojisi (2. Öğretim)

Dr. Öğr. Üyesi Uğur Başer

İstanbul Bilgi Üniversitesi Meslek Yüksekokulu sizleri hızla bilgiye ulaştırmayı ve gerçek yaşama hazırlamayı amaçlıyor. Üniversite konsepti içerisinde akademik bilgi ile mesleki eğitimi birlikte sunmak ve en kısa sürede en fazla verimi almak ana hedefimiz. İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin yüzlerce akademisyenden oluşan öğretim kadrosu ve alanlarındaki en iyi profesyonellerden kurulu uzman eğitmenlerimiz, öğretim kalitesinin garantisi olacaktır.

None Aslı Birol
Aslı Birol

Bilgi Güvenliği Teknolojisi ve Bilgisayar Programcılığı programları mevcut teknolojilere uygun olarak belirlenen ders programları, temel programlama mantığı, veri tabanı, internet programcılığı, ağ sistemleri, web tasarımı, bilgisayar donanımı konularında teorik ve pratik bilgiler ile eğitilen bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır.

Meslek Yüksekokulu
Bilişim Güvenliği Teknolojisi (2. Öğretim) / Akademik Kadro

• Eylem İlker Oyman (Dr. Öğr. Üyesi)
  • Tayfun Acarer (Dr. Öğr. Üyesi)
  • Aslı Birol
  • Cansu Canbolat
  • Zeyneb Uylaş Aksu
  • Çağdaş Özer
  • Aliye Saraç (Dr. Öğr. Üyesi)
  • Şahsene Altınkaya (Dr. Öğr. Üyesi)
  • Ahmet Alp Borak
  • Erdem Eriş
  • Hasan Kara
  • Koray Aki
  • Melike Oğuz
  • Mesut Özhan
  • Perim Asena Polat
  • Reha Çaputçu
  • Özgür Elibol
Kulüp
BİLGİ’de sanattan spora, hobiden sosyal sorumluluğa 100’e yakın öğrenci kulübü ile dolu dolu bir üniversite hayatı seni bekliyor. Bu sayede kampüste yelken yapabilir veya Van’da imkan sahibi olmayan köylerdeki ilkokullara kütüphaneler kurabilirsin.

Tüm kulüplere göz at

BİLGİ'DEN HİKAYELER