İç Mekan Tasarımı (2. Öğretim)

BİLGİ İç Mekân Tasarımı’nda okuyarak özgün tasarımlarla iç mekânları renklendirebilir, kendi tarzını yansıtacağın bu yaşam alanlarına estetik ve işlevsel bir değer katabilirsin.

Program, öğreneceğin kavramsal bilgileri projeler tasarlayarak uygulayabileceğin derslerin yanı sıra, iş deneyimi kazanabileceğin staj olanakları sunuyor.

Mezun olduğunda iç mimarlık ofislerinde, dekorasyon ve mobilya firmalarının tasarım bölümlerinde veya mimarlık bürolarında çalışabilirsin.

Bunun yanı sıra mezun olunca DGS (Dikey Geçiş Sınavı) ile üniversitelerin ilgili 4 yıllık programlarına geçiş yaparak öğrenimini 4 yıla tamamlayabilirsin.

DGS ile geçiş yapılabilecek 4 yıllık programlar şöyle:

El Sanatları, Geleneksel Türk El Sanatları, Geleneksel Türk Sanatları, İç Mimarlık, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı, Mimarlık, Tezhip

Program Kuştepe Kampüsü’nde ve öğretim dili Türkçe.

BİLGİ’nin İngilizce Hazırlık Programı’na katılarak İngilizce öğrenmek için tıkla.

KONTENJAN VE PUAN BİLGİSİ

BURS PUAN TÜRÜ KONTENJAN EK KONTENJAN TABAN PUAN BAŞARI SIRASI
İç Mekan Tasarımı (2. Öğretim) Burslu TYT 6 - 359,1830 368467
İç Mekan Tasarımı (2. Öğretim) %50 İndirimli TYT 38 - 189,6890 2747343

Daha fazla BİLGİ için bizimle iletişime geç!

Bu alan zorunludur.

BİLGİ İç Mekan Tasarımı (2. Öğretim)'deyken...

Dr. Öğr. Üyesi Uğur Başer

İstanbul Bilgi Üniversitesi Meslek Yüksekokulu sizleri hızla bilgiye ulaştırmayı ve gerçek yaşama hazırlamayı amaçlıyor. Üniversite konsepti içerisinde akademik bilgi ile mesleki eğitimi birlikte sunmak ve en kısa sürede en fazla verimi almak ana hedefimiz. İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin yüzlerce akademisyenden oluşan öğretim kadrosu ve alanlarındaki en iyi profesyonellerden kurulu uzman eğitmenlerimiz, öğretim kalitesinin garantisi olacaktır.

None Fidel Duru
Fidel Duru

Tasarım Bölümü’nün amacı, grafik tasarımı, moda tasarımı ve iç mekân tasarımı alanlarında çalışacak yeni teknolojilere ve güncel gelişmelere hâkim öğrenciler yetiştirmenin yanında, teorik ve kuramsal dersler ile desteklenen ders programları ile sadece teknik eleman değil profesyonellik yolunda gerekli temel alt yapıya sahip bireyler yetiştirmektir.

Meslek Yüksekokulu
İç Mekan Tasarımı (2. Öğretim) / Akademik Kadro

• Aslı Aygün Ocak
  • Ayşegül Kaplan Bağcık
  • Derin Derman
  • Ebru Keskin (MA)
  • Elif Hicret Ek Bektaş
  • Fidel Duru
  • Mehmet Ürgüp (MA)
  • Ozan Yüce (MA)
  • Sibel Şenel (MA)
  • Cantürk Öz (Dr. Öğr. Üyesi)
  • Kevser Gürcan Yardımcı (Dr. Öğr. Üyesi)
  • Adnan Sokol
  • Aykut Gezersu
  • Cem Erman
  • Deniz Ömür Atıl
  • Eylül Ceren Ersöz Bağcık
  • Gonca Makbule Koyuncu
  • Güzüde Bayhan (Faculty Member, PhD)
  • Hasan Asan
  • Kerem Keskin (MA)
  • Mihriban Mirap
  • Sena Eraslan
  • Tevfik İlter
  • Zafer Erkan (MA)
  • İbrahim Yoğurtçu
  • Şemsi Bürkan Emre
Kulüp
BİLGİ’de sanattan spora, hobiden sosyal sorumluluğa 100’e yakın öğrenci kulübü ile dolu dolu bir üniversite hayatı seni bekliyor. Bu sayede kampüste yelken yapabilir veya Van’da imkan sahibi olmayan köylerdeki ilkokullara kütüphaneler kurabilirsin.

Tüm kulüplere göz at

BİLGİ'DEN HİKAYELER