Tıbbi Görüntüleme Teknikleri (2. Öğretim)

BİLGİ Tıbbi Görüntüleme Teknikleri’nde hastalıkların teşhis ve tedavi sürecinde röntgen, tomografi ya da MR gibi tıbbi görüntüleme süreçlerini yöneteceğin bir meslek edinebilir, radyoterapi alanında güçlü bir donanım kazanabilirsin.

Program, tıbbi görüntüleme ve radyoterapi alanında sunduğu kuramsal bilgileri, donanımlı laboratuvar ve hastane ortamlarında uygulayabileceğin, böylece farklı cihaz ve teknikleri deneyimleyerek öğrenebileceğin bir eğitim sunuyor.

BİLGİ, mesleki öğrenimi teşvik etmek amacıyla bu programa yerleşen her öğrenciye ÖSYM bursuyla birleştirebileceği ek %50 indirim olanağı sunuyor.

BİLGİ Meslek Yüksekokulu ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nda yer alan, belirlenmiş programlarla çift anadal yapabilirsin.

Mezun olduğunda, hastaneler, dispanserler, özel görüntüleme merkezlerinin radyoloji, nükleer tıp ve radyoterapi birimlerinde tıbbi görüntüleme teknikeri olarak çalışabilirsin.

Hemşirelik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri

Tıbbi Görüntüleme Teknikleri (2. Öğretim) Burslu TYT 7 - 2020 293,2887 539761
Tıbbi Görüntüleme Teknikleri (2. Öğretim) %50 İndirimli TYT 38 18 2020 - -

BİLGİ Tıbbi Görüntüleme Teknikleri (2. Öğretim)

Dr. Cem Sezai Başar

Bölümümüzde, değişen sağlık sorunları ve gelişen teknolojiye uygun, teorik ve uygulamalı eğitim sonrasında kazandıkları bilgi ve becerileri gerçek uygulama şansına erişmiş, topluma faydalı, motivasyonu yüksek, sorumluluk sahibi, meslekleri ile ilgili yasal yükümlülükleri bilen, öğrenmeyi öğrenen ve etik kurallara sahip duyarlı sağlık teknikerleri yetiştirmeyi amaçlıyoruz.

Tıbbi Görüntüleme Teknikleri (2. Öğretim) / Akademik Kadro

• Cemil Ateş Yanyalı (Prof. Dr.)
  • İlker Eser (Prof. Dr.)
  • Nimet Dörtcan (Doç. Dr.)
  • Ahmet Dikilitaş (Dr. Öğr. Üyesi)
  • Aydın Çakır (Dr. Öğr. Üyesi)
  • Eren Tosyalı (Dr. Öğr. Üyesi)
  • Erkan Erdem (Dr. Öğr. Üyesi)
  • Fatih Can Karaca (Dr. Öğr. Üyesi)
  • Levent Arslan (Dr. Öğr. Üyesi)
  • Osman Gözkün (Dr. Öğr. Üyesi)
  • Rafia Turpoğlu (Dr. Öğr. Üyesi)
  • Zeynep Bilge Balaban (Dr. Öğr. Üyesi)
  • Özcan Şenmevsim (Dr. Öğr. Üyesi)
  • Cem Sezai Başar (Dr.)
  • Deniz Kaya Tomrukçu
  • Esengül Elibol
  • Esra Özer
  • Fikri Onur Öztırpan
  • Fulya Aytaç Türkan
  • Hızır Acar
  • Nihan Gemici Elbir (Dr.)
  • Rıza Bilgin
  • Tunahan Taşçi
  • Tuğçe Bozkurt
  • Umut Paksoy
  • Murat Yalçın Beşiktaş (Doç. Dr.)
  • Ali Turan
  • Aslı Pınar Zorba
  • Ayfer Küçükmetin
  • Bilal Kovan
  • Cevahir Kabakçı
  • Demet Sevimli
  • Derya Akar
  • Esin Tuna
  • Gülsevin Açıkgöz
  • Gülüşen Mermer
  • Hülya Ergüney
  • Kübra Atik
  • Mustafa Sülkü
  • Osman Karaer
  • Pervin Kılıç
  • Selda Güler
  • Tarık Balcı
  • Tuğçe Sarul
  • Züleyha Akgün (Assoc. Prof.)
  • Özlem Ertuğrul