TEKSTİL VE MODA TASARIMI ÖZEL YETENEK SINAVI

Ana Liste Kayıt: 7-17 Ağustos 2023

Yedek Liste Kayıt: 18-24 Ağustos 2023

Çizim Sınavı Yeri ve Saati: Dolapdere Kampüsü // 10.00

İstanbul Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsü Hacıahmet Mahallesi Pir Hüsamettin Sokak No:20 34440 Beyoğlu İstanbul

Tüm sınav sonuçları Tekstil ve Moda Tasarımı ve İstanbul Bilgi Üniversitesi ana sayfası (www.bilgi.edu.tr) “Haberler” bölümünde duyurulacaktır.

Özel Yetenek Sınavı'na başvurmak için tıklayınız.

Yetenek sınavı önkayıt işlemlerinin tamamlanabilmesi için aşağıdaki evrakların en geç 25 Temmuz 2023 saat 16.00’ya kadar sisteme yüklenmesi gerekmektedir. Öğrenci İşleri çevrimiçi evrakları kontrol ettikten sonra adayın başvurusunu kabul edecektir. Evrakların bu tarihe kadar teslim edilmiş olması ve takibi adayın sorumluluğundadır.

Adaylar başvuru sırasında aşağıdaki evrakları hazır bulundurmalıdır. Online kaydı takiben yüklemelerin yapıldığına dair teyit mesajı çıkacaktır.

• Nüfus Cüzdanı
  • Fotoğraf
  • TYT Ham puanını gösteren Sonuç Belgesi
  • Lise Diploması veya Mezuniyet Belgesi
  • Önkayıt Ücretinin Yatırıldığına Dair Dekont (Önkayıt ücreti olan 250 TL Garanti Bankası hesap bilgilerine yatırılmalı ve Dekont üzerinde adayın Ad-Soyad ve TC kimlik no’su mutlaka yer almalıdır.) Hesap bilgileri: Beyoğlu Ticari Şube / IBAN NO: TR45 0006 2001 6710 0006 2013 02
    Her bir evrak için izin verilen maksimum dosya boyutu 1 MB. Fotoğraf hariç izin verilen dosya uzantıları PDF, JPG, JPEG, PNG olmalıdır. Fotoğraf için izin verilen dosya uzantıları JPG, JPEG, PNG.’dır.
  • Portfolyo

Adayların portfolyolarını ve mülakat sorularına verdikleri yanıtlarla oluşturdukları videoyu yükledikleri internet mecrası linkini 25 Temmuz 2023 tarihine kadar https://sis.bilgi.edu.tr/TalentApps/ adresine yüklemeleri istenmektedir. Tüm adayların online portfolyo ve online mülakat süreci ile ilgili detaylara ulaşabilmeleri ve başvurularını doğru yapabilmeleri için linkteki kılavuzu dikkatle okumaları şarttır.

Ayrıntılı bilgi için:

444 0 428 ‘i arayabilir ya da fashion@bilgi.edu.tr bize ulaşabilirsiniz