TEKSTİL VE MODA TASARIMI ÖZEL YETENEK SINAVI

Ana Liste Kayıtlar: 14-21 Ağustos 2024

Yedek Liste Kayıtlar: 22-29 Ağustos 2024

Çizim Sınavı Yeri ve Saati: Dolapdere Kampüsü // 10.00

İstanbul Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsü Hacıahmet Mahallesi Pir Hüsamettin Sokak No:20 34440 Beyoğlu İstanbul

Tüm sınav sonuçları Tekstil ve Moda Tasarımı ve İstanbul Bilgi Üniversitesi ana sayfası (www.bilgi.edu.tr) “Haberler” bölümünde duyurulacaktır.

Özel Yetenek Sınavı'na başvurmak için tıklayınız.

Yetenek sınavı önkayıt işlemlerinin tamamlanabilmesi için aşağıdaki evrakların en geç 2 Ağustos 2024 saat 16:00’ya kadar sisteme yüklenmesi gerekmektedir. Öğrenci İşleri çevrimiçi evrakları kontrol ettikten sonra adayın başvurusunu kabul edecektir. Evrakların bu tarihe kadar teslim edilmiş olması ve takibi adayın sorumluluğundadır.

Adaylar başvuru sırasında aşağıdaki evrakları hazır bulundurmalıdır. Online kaydı takiben yüklemelerin yapıldığına dair teyit mesajı çıkacaktır.

• Nüfus Cüzdanı
  • Fotoğraf
  • TYT Ham puanını gösteren Sonuç Belgesi
  • Lise Diploması veya Mezuniyet Belgesi
  • Önkayıt Ücretinin Yatırıldığına Dair Dekont (Önkayıt ücreti olan 500 TL Garanti Bankası hesap bilgilerine yatırılmalı ve Dekont üzerinde adayın Ad-Soyad ve TC kimlik no’su mutlaka yer almalıdır.)

Hesap Bilgileri: Beyoğlu Ticari Şube / IBAN NO: TR45 0006 2001 6710 0006 2013 02

Her bir evrak için izin verilen maksimum dosya boyutu 1 MB. Fotoğraf hariç izin verilen dosya uzantıları PDF, JPG, JPEG, PNG olmalıdır. Fotoğraf için izin verilen dosya uzantıları JPG, JPEG, PNG.’dır.

Çizim sınavına katılan adaylar mülakatlara da katılmak zorundadır. Mülakatlara katılım sırasında portfolyo mutlaka sunulmalıdır.  Tüm adayların süreç ile ilgili detaylara ulaşabilmeleri ve başvurularını doğru yapabilmeleri için linkteki kılavuzu dikkatle okumaları şarttır.

Ayrıntılı bilgi için: 444 0 428 ‘i arayabilir ya da fashion@bilgi.edu.tr bize ulaşabilirsiniz