Tekstil ve Moda Tasarımı Özel Yetenek Sınavı

Tekstil ve Moda Tasarımı Özel Yetenek Sınavı başvuruları başlamıştır.

Başvuru Tarihleri: 4-24 Ağustos 2021

Çizim Sınavı: 25 Ağustos 2021

Çizim Sınavı Saati ve Yeri: Dolapdere Kampüsü // 10.00

İstanbul Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsü Hacıahmet Mahallesi Pir Hüsamettin Sokak No:20 34440 Beyoğlu İstanbul

Mülakat ve Portfolyo Değerlendirme: 26-27-28-29 Ağustos 2021

Tüm sınav sonuçları Tekstil ve Moda Tasarımı ve İstanbul Bilgi Üniversitesi ana sayfası (www.bilgi.edu.tr) “Haberler” bölümünde duyurulacaktır.

Özel Yetenek Sınavı'na başvurmak için tıklayınız.

Yetenek sınavı ön kayıt işlemlerinin tamamlanabilmesi için, aşağıdaki evrakların en geç 24 Ağustos 2021 saat 16.00’ya kadar sisteme yüklenmesi gerekmektedir. Öğrenci İşleri çevrimiçi evrakları kontrol ettikten sonra adayın başvurusunu kabul edecektir. Evrakların bu tarihe kadar teslim edilmiş olması ve takibi adayın sorumluluğundadır.

Adaylar başvuru sırasında aşağıdaki evrakları hazır bulundurmalıdır. Online kaydı takiben yüklemelerin yapıldığına dair teyit mesajı çıkacaktır.

• Nüfus Cüzdanı
  • Fotoğraf
  • TYT Ham puanını gösteren Sonuç Belgesi
  • Lise Diploması veya Mezuniyet Belgesi
  • Önkayıt Ücretinin Yatırıldığına Dair Dekont (Önkayıt ücreti olan 100 TL Garanti Bankası’na hesap bilgilerine yatırılması ve Dekont üzerinde adayın Ad- Soyad ve TC kimlik no’su mutlaka yer almalıdır.)

Hesap bilgileri: Beyoğlu Ticari Şube / IBAN NO: TR45 0006 2001 6710 0006 2013 02

• Portfolyo

Her bir evrak için izin verilen maksimum dosya boyutu 1 MB. Fotoğraf hariç izin verilen dosya uzantıları PDF, JPG,JPEG,PNG olmalıdır. Fotoğraf için İzin verilen dosya uzantıları JPG,JPEG,PNG.’dır.

COVID-19’a bağlı olarak bu sene mülakatlar için farklı bir yol izlenecektir. Adayların portfolyolarını ve mülakat sorularına verdikleri yanıtları 24 Ağustos 2021 tarihine kadar https://sis.bilgi.edu.tr/TalentApps/ adresine yüklemeleri istenmektedir. Tüm adayların online portfolyo ve online mülakat süreci ile ilgili detaylara ulaşabilmeleri ve başvurularını doğru yapabilmeleri için linkteki kılavuzu dikkatle okumaları şarttır.

Ayrıntılı bilgi için:

444 0 428 ‘i arayabilir ya da fashion@bilgi.edu.tr bize ulaşabilirsiniz.