İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ Mesleki Öğrenimi Teşvik Ediyor

Yaşadığımız bu öngörülemeyen dönemde değişen dünyanın gereksinimlerine cevap verebilecek, mesleki ve teknik donanıma sahip, nitelikli insan gücüne ihtiyaç artıyor. İçinde bulunduğumuz koşullarda güçlü ve yenilikçi bir mesleki öğretim her zamankinden fazla önem kazanıyor.

BİLGİ, bu alanda farkındalık yaratmak ve mesleki öğrenimi teşvik etmek amacıyla belirlenen önlisans programlarına* yerleşen her öğrenciye %50 indirim olanağı sunuyor.

Hangi liseden mezun olduğuna bakılmaksızın Meslek Yüksekokulu ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencisi olduğunda bu indirimden yararlanabilir, güçlü bir altyapı kazanarak meslek hayatına adım atabilirsin.

BİLGİ’nin öğretim süresi 2 yıl olan meslek yüksekokullarında alanlarında uzman akademisyenler ve sektör profesyonellerinden “yaparak öğrenme” modeline dayalı bir öğretim görebileceğin 30’u aşkın programı var.

*Bu burs 2020-2021 akademik yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin belirlediği önlisans programlarına yerleşmeye hak kazanan öğrenciler için geçerlidir. Adalet, Dış Ticaret, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Anestezi, Fizyoterapi, İlk ve Acil Yardım programları bu burs kapsamında yer almamaktadır.

BİLGİ meslek yüksekokullarında;

• Farklı disiplinlerin ihtiyaçlarına göre en yeni teknolojilerle donatılmış 10’un üzerinde laboratuvar ve atölyede öğrendiklerini uygulama imkânına sahip olabilir,
  • BİLGİ’nin alanında öncü pek çok firma ile işbirlikleri sayesinde öğrendiklerini gerçek hayatta pratiğe dökerek mesleki deneyim kazanabilir ve sektörle ortak projelerde yer alabilir,
  • Örgün ve ikinci öğretim seçeneklerinin sağladığı esnek ders programlarıyla öğretimini rahatça planlayabilir,
  • BİLGİ Meslek Yüksekokulu ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda yer alan, belirlenmiş programlarla çift anadal yapabilir,
  • Ayrıca mezun olduğunda, Dikey Geçiş Sınavı ile BİLGİ’de ilgili fakültelerin 4 yıllık programlarında eğitimine devam edebilirsin.

2 YILLIK BÖLÜMLER

Meslek yüksekokulu bünyesindeki önlisans programlarına dair tüm detaylar için tıkla.