BİLGİ İşletme-Ekonomi Mezunu Simay Salı, “Yarına Umut Ol” Projesiyle Laureate ağında her yıl düzenlenen “2018 Here for Good Honorees” kategorisinde yer aldı.

BİLGİ İşletme Fakültesi AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business) üyesi oldu.

Yönetim ve Dijital İnovasyon (Üstün Başarı)*

Üstün Başarı Programı öğrencileri her yıl birinci sınıfın sonunda ilgili dersleri almış ve belirli başarı kriterlerini sağlamış BİLGİ öğrencileri arasından seçiliyor.

BİLGİ Yönetim ve Dijital İnovasyon Üstün Başarı Programı’nı tamamlayan ve ilgili sınavları geçen öğrenciler, hem BİLGİ’den hem de dünyaca ünlü University of London’dan diplomayla mezun olma şansını elde ediyor.

BİLGİ’nin University of London’a bağlı London School of Economics and Political Science ile birlikte yürüttüğü program güçlü akademik kadrosu ve yüksek akademik standartlarda eğitimiyle uluslararası alanda önde gelen akademisyenler ve profesyoneller yetiştiriyor.

Dijital inovasyon ve sosyal medyanın, çeşitli sektörlerde ve mesleklerde etkin yönetilmesinde uzman bir konum elde edecek mezunlar, işletmelerin karşılaştıkları sorunları çözmede, dijital teknoloji, hizmetler ve altyapılardan nasıl faydalanacağını analiz etme gücüne sahip olacaklar.

* Program 2020-2021 akademik yılında öğrenci kabul edecek; santralistanbul Kampüsü’nde ve öğrenim dili İngilizce olacak.

Yönetim ve Dijital İnovasyon (Üstün Başarı)*

Prof. Dr. Türkan Benan Orbay

Öğrencilerimize disiplinlerarası bir yaklaşımla, çağa uygun, global dünyamıza kolaylıkla ayak uydurmalarını sağlayan bir eğitim sunuyoruz. Akademik kadromuz ve akademik programlarımız konusunda iddialıyız. Öğrencilerimize sağlam bir profesyonel eğitim ve zengin bir temel kültür eğitimi vermek öncelikli amacımızdır. Zorunlu derslerin yanı sıra öğrencilerimiz hem kendi bölümlerinden hem de diğer bölüm ve fakültelerden, ilgi alanları doğrultusunda, seçmeli dersler alabiliyorlar ve bu sayede geniş bir perspektif ve donanım elde edebiliyorlar. Teoriyle pratiği harmanlamak, farklı çalışma alanlarında uzmanlaşmayı sağlamak, eğitim felsefemizin temelini oluşturmaktadır.

İşletme Fakültesi
Yönetim ve Dijital İnovasyon (Üstün Başarı)* / Akademik Kadro