Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği (2. Öğretim)

Havacılığın uzmanlık alanlarını işletme disipliniyle buluşturan BİLGİ Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği, hızla gelişen sivil havacılık sektöründe uluslararası kuruluşlarda yöneticilik yapabileceğin bir öğretim sunuyor.

Mezun olduğunda, tüm havayolu şirketleri, havaalanları, havaalanı yer hizmetleri, ikram ve kargo şirketleri ile diğer havacılık kurumlarında sivil hava ulaştırma işletmecisi olarak çalışabilirsin.

Havacılık İşletmeciliği, İşletme, Lojistik Yönetimi, Seyahat İşletmeciliği, Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği, Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği, Teknoloji ve Bilgi Yönetimi, Ulaştırma ve Lojistik, Uluslararası Lojistik, Turizm İşletmeciliği

Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği (2. Öğretim) Burslu TYT 5 - 2019 282,3721 538109
Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği (2. Öğretim) %75 İndirimli TYT 44 6 2019 205,0419 1496770

BİLGİ Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği (2. Öğretim)

Dr. Öğr. Üyesi Uğur Başer

İstanbul Bilgi Üniversitesi Meslek Yüksekokulu sizleri hızla bilgiye ulaştırmayı ve gerçek yaşama hazırlamayı amaçlıyor. Üniversite konsepti içerisinde akademik bilgi ile mesleki eğitimi birlikte sunmak ve en kısa sürede en fazla verimi almak ana hedefimiz. İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin yüzlerce akademisyenden oluşan öğretim kadrosu ve alanlarındaki en iyi profesyonellerden kurulu uzman eğitmenlerimiz, öğretim kalitesinin garantisi olacaktır.

None Ferhat Koçaslan
Ferhat Koçaslan

Hava taşımacılığı günümüzde en sık tercih edilen ulaşım şekli haline gelmiş durumda. Ulaştırma Hizmetleri Bölümü’nün amacı, büyük bir hızla gelişen havacılık sektöründe yer alan ulusal ve uluslararası kuruluşlarda başarıyla çalışabilecek, ileri düzeyde yabancı dil, işletmecilik ve temel havacılık bilgileri ile donatılmış, havacılık sektörüne ayak uydurabilen, etkili iletişim becerilerine sahip, müşteri ilişkileri kuvvetli, problem karşısında hızlı tepki veren, çözüm odaklı, karşılaştığı sorunlarla başa çıkabilecek yeteneğe sahip, ulaştırma sektöründe çalışacak profesyoneller yetiştirmektir.

Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği (2. Öğretim) / Akademik Kadro

• Ali Haydar Güneş
  • Ferhat Koçaslan
  • Neşe Birgören
  • Ali Özgür Karagülle (Doç. Dr.)
  • Birce Kılınç
  • Gökhan Cem Kılıçoğlu